top of page

Hey! Ik ben Joris de Leeuw en ik help jou met diep geconcentreerd werken zonder afleiding.

Diep geconcentreerd kunnen werken ("Deep Work") is volgens mij DE belangrijkste professionele vaardigheid van deze tijd. Als ontwerper, product owner en project manager weet ik hoe belangrijk het is om dagelijks focus te vinden. Toch merk ik in mijn dagelijks werk vaak dat nog veel collega’s moeite hebben om het in de praktijk toe te passen. En dat is precies waar ik wil helpen! Ik deel graag mijn kennis en inzichten over diep geconcentreerd werken zonder afleiding; met blogs, tools en trainingen.

Mijn achtergrond:

 

  • Ik ben in 2007 Cum Laude afgestudeerd als Ingenieur Bouwkunde aan de TU Delft.

  • Van 2007 tot 2012 was ik strategie consultant bij grote complexe vastgoed projecten.

  • Tussen 2007-2012 werkte ik als architectonisch project manager bij architectenbureau CEPEZED.

  • Sinds 2015 ben ik zelfstandig ondernemer, en bouw ik vooral digitale producten.

 

Wat is Diep Werken?

Kort samengevat gaat het om hoe je je beter concentreert op jouw werk en effectiever omgaat met je kostbare tijd. De term Deep Work werd in dit boek geclaimd door wetenschapper Cal Newport, bekend van het blog Study Hacks. In dit filmpje met een korte samenvatting van het boek.

Waarom Diep Werken?
 

Tijdens mijn werk en projecten als ingenieur en zelfstandig ondernemer zie ik hoe extreem belangrijk het is om -  juist in deze tijden van toenemende digitale afleiding - je te kunnen focussen. Ik weet hoe het is om in een open kantoor tuin te werken en continu gestoord te worden in jouw werk. Ik weet hoe het is om afgeleid te worden door belletjes en app-notificaties. Ik zie regelmatig hoe mijn collega's worden geleefd door hun inbox, en hoe we met z'n allen worstelen met de vele vergaderingen die vaak niet productief lijken.
 

Ik weet OOK hoe het is om in de ultieme flow terecht te komen, de tijd te vergeten, en te verdwijnen in het creëren van mooie producten. Oftewel, hoe het is om diep te werken. Om te weten dat je hoog-kwalitatief werk levert, en daar super trots op bent. Ik weet dit omdat ik hier heel veel over lees en leer, en het vervolgens ook vooral zelf toepas. Via boeken, online videos, cursussen, en vele experimenten, ben ik tot een collectie van tools, methodes en inzichten gekomen die mij op dagelijks niveau helpen te leveren op niveau.

 

Dus als jij:

  • het lastig vind om je te focussen,

  • merkt dat je maar moeilijk iets gedaan krijgt,

  • moeite hebt met het dealen met digitale afleidingen,

  • je niet kunt concentreren thuis of in een open kantoor,

  • te weinig in de flow komt,

  • niet meer weet waar te beginnen.

Dan zit je hier goed!

 

Neem contact op!

Ik wil jou graag helpen om beter te leren concentreren. Neem vooral contact op. Hier kan je met mij via LinkedIn connecten. Andere socials heb ik niet want die leiden te veel af ;)

Ik deel regelmatig mijn inzichten, tools en blogs. Ook wil ik vaker trainingen gaan organiseren. Dit doe ik nu al o.a. bij het Innovatieteam van de Gemeente Amsterdam. Dus, heb je vragen of wil je mijn hulp? Wil jij ook een training volgen of kijken wat ik voor jouw werkplek kan betekenen? Schroom zeker niet om mij een mail te sturen, via onderstaande contact formulier!

DSC_0793 1web.jpg
bottom of page