top of page

Review: Framery Q Booth

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2020

Ik onderzoek en beoordeel concentratieruimtes op hoe goed ze je helpen concentreren.


Review


Het eerste wat opvalt aan de Framery Q Booth is het geluid: in de cabine is het heerlijk rustig. Je hoort alleen het zachte ventilatiegeluid, dat klinkt alsof je in een trein in de tunnel zit. Dit transit-gevoel beoordeel ik als comfortabel, het geeft het gevoel dat je niet verbonden bent aan tijd en in het moment kunt opgaan.


De Framery Q Booth is ingericht om in te vergaderen: 2 tegenover elkaar geplaatste bankjes met een tafel er tussen.


De bankjes zorgen er voor dat je tijdens meeting comfortabel achterover kan leunen. Helaas geven ze niet de juiste steun om aan de tafel te werken. Zodra je je laptop gebruikt, wordt het onhandig. Je zit eigenlijk te laag, waardoor je met gebogen rug werkt. De tafel is niet breed genoeg, ik voel de randen van het blad op het punt waar mijn elleboog er op ligt.


De ronde hoeken aan de buitenkant van de pod zijn doorgevoerd in het tafelblad, dat zowel in de breedte als in de lengte kan worden gedraaid. De tafel voelt een beetje als de kantine, relatief dun en met een waterafstotende laag. Doordat het blad glimmend wit is weerkaatst het veel licht.


De twee zijkanten van de booth zijn gestoffeerd, verder is de booth van glas. Door dit glas lukt het niet goed om te concentreren, er is veel visuele afleiding.


Conclusie


Prettig klimaat met goede demping en goede ventilatie. Het glas rondom geeft te veel afleiding voor concentratie. De inrichting is niet fijn om langere tijd geconcentreerd in te werken, deze ruimte is voornamelijk geschikt voor korte vergaderingen.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


Heb je wat gehad aan dit artikel?
Hier vind je regelmatig blogposts over alles rondom diep werk.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

Dankjewel voor inschrijven!

bottom of page